onsdag 10 december 2008

Dagens Nipples: även tarmar behöver komma ut

I mitt kollektiv bor Nipples. En ball brud som alltid bidrar med nya perspektiv på livet. Givetvis tycker jag att det är synd och skam att behålla allt viktigt Nipples får för sig att berätta om för mig själv.


Gårdagens Nipples:

Nipples berättar om hur hon under ett jobb på ett ålderdomshem fick komma i närkontakt med kunskapen om hur äldre människors ringmuskler kan bli förslappade.

En liten rar pensionär med hängrumpa ned till golvet får hjälp att gå på toaletten för att göra nummer två. Vid torkningen upptäcker Nipples att tantens tjocktarm hänger ut ur anus. Hon hade hört ifrån de andra på hemmet att sådant händer ibland, men nu var hon själv på plats och mindes alls inte vad mer som sagts om saken. Där hänger tjocktarmen och dallrar. Kort och gott, Nipples tar tantens tjocktarm, utan att säga något till denne, och stoppar tillbaka den.

Nipples story får kollektivet att bli fundersamma på om människor i framtiden kommer att ombedjas träna sin ringmuskulatur likt man idag tränar andra knipövningar. Kanske kommer analsex ordineras till unga, för att förebygga att tjocktarmen ramlar ut som äldre? Kanske kommer äldre att uppmuntras ha mer analsex? Eller skulle det bara leda till en slappare ringmuskel? Det är viktiga frågor att besvara, men eftersom ämnet egentligen är så läskigt att jag blir sugen på att begå sepuku innan jag når upp till pensionsåldern så avslutar vi snabbt "dagens Nipples" med den sista funderingen som kollektivet hann behandla på ämnet.

Frågan är, kommer analsex med pensionärer som har en tjocktarm hängande ut bli ett sexmode i framtiden (eftersom även sex blir offer för modetrender)?

Inga kommentarer: